Na co teraz czekasz?
Na co teraz czekasz?
Ja czekam, aż mama wyjdzie z domu, bo jak wróci, to obiecała mi, że kupi dla mnie więcej łakoci 

- SzczurSzur
- User
- Reactions: 20
Re: Na co teraz czekasz?
Na niedzielę, bo jedziemy do teściów i z pewnych względów to ważny dla mnie wyjazd. 

- SzczurSzur
- User
Tak szczerze na poukładanie wielu spraw, a poza tym na czas wolny zwany urlopem, tylko nie wiem kiedy będzie -przedział- na wzięcie bo nie wiem ile mam obecnie zaległego? Jeśli w ogóle jest? I kiedy CJ planuje takowy zrobić, przeważnie robili w marcu, ale obecnie cisza... Tak więc w tej sprawie czekam na mail, potem będę planować. Jednak znając moje zdrowie raczej nie wyjadę a zostanę w Poznaniu, będę męczyć się nad zdrowiem i uzyskaniem nieszczęsnego zaświadczenia ROD (jeszcze nie uzyskałam długa historia, czuję że z działką na początku będą przeprawy bo w zarządzie jeden tak, drugi siak, a działkowcy też jeden tak drugi siak zero porządku). Jeszcze pod górkę nowo nabyłym by uporządkować teren - stary gruz, śmieci ecc. Bo brama otwierana dopiero 1.04, a i tak nawet na dzień nie chcą wpuścić kontenera, bo niby koleiny by zrobił. Ehh sorry za ględzenie mam dziś zły dzień.
- SzczurSzur
- User
Na nową komisję i nową decyzję o przyznaniu renty...
A potem na wyprowadzkę, chociaż nie nastąpi to prędko.
A potem na wyprowadzkę, chociaż nie nastąpi to prędko.